Epoxy i hjemmet

Det er blevet populært at få lagt epoxy i hjemmet. Der findes man forskellige typer blandt andet beton look, hvid epoxy og mange flere.
Der er ingen tvivle omkring at for tiden er det blevet utroligt populært at have et meget rustikt og råt hjem. Mange danske hjem følger de nordiske / skandinaviske tendenser med blandt andet træ i hjemmet men også beton. Derfor vælger mange at få lagt epoxygulv derhjemme med beton look. Udover det ser helt fantastisk ud og epoxy et ekstremt stærkt / holdbart produkt, som giver overfalden en kraftig og slidstærk overfalde.
Mange får lagt epoxygulv oven på deres gamle trætte fliser det meget nemt at gøre og det koster ikke nær så meget som hvis man skulle have lagt nye fliser på. Det bruges overalt i køkkenet, badeværelset, bryggeser osv. Som også er de steder i hjemmet som har det største behov for at have et slidstærkt gulv.

Fordel ved at få lagt epoxygulv i hjemmet:

  • Slidstærkt produkt
  • Epoxy er meget nemt at rengøre
  • Moderne udsende

Steder i hjemmet man kan få det lagt:

Få lagt epoxy i dit køkken, garage, værksted, kældre, badeværelse og mange andre steder.

Kunne du tænke dig at høre mere omkring dette, kan du altid ringe eller sende en mail.
Vores team består af kvalificeret personale som ved hvad de laver og har flere års erfaring indenfor pålægning af epoxy. Vi yder altid en professionel rådgivning gennem hele forløbet som giver dig tryghed gennem hele processen. Du kan allerede i dag på 30 701 701 eller sende os en mail: info@nordpox.dk
Vi ser frem til at høre fra dig!

Telefon og e-mail

Telefon: +45 30 701 701
E-mail: Info@nordpox.dk