Epoxy i Nordjylland

Nordpox.dk ligger epoxygulv & polyurethan i hele Danmark, med hovedkontor i Aalborg.
Vi har afdelinger i Århus, Aalborg, Hjørring, Frederikshavn og Skagen og kører gerne til dit område for at besigtige en opgave. Nordpox.dk er specialister indenfor gulvbelægning (Epoxy) og har mange års erfaring indenfor for faget og derfor er vi sikre på vi er det rigtig valg når du skal have lagt epoxy.

Hvor kan man få lagt epoxy?
Epoxygulv har et utallige af muligheder og kan ligges i køkkenet, badeværelset, garagen, kældre og mange andre steder. Det er blevet totalt populært at få lagt det i hjemmet fordi den er nemt at rengøre og giver et moderne udsende. Herudover kan produktet ligges ovenpå gamle trætte klinker hvilket gør det til en billiger løsning end at få lagt nye klinker.

Er det miljøvenligt?
Epoxy er et 2 komponentprodukt som er lavet af en, hærder og en resin. Når disse blandes, begynder en kædereaktion som omdanner produktet til en plast med mange, engskaber der gør gulvet skridsikkert, resistent og utroligt holdbart/sildstærk. Det indeholder ingen opløsningsmidler hvilket gør gulvet miljøvenligt.

Fordele ved epoxy & polyurethan:

  • Epoxy er en maling som man nemt og enkelt kan male ovenpå alle overfalder både trægulv, klinker og betongulv
  • Det er nemt at rengøre skidt og snavs på et epoxygulv
  • Slidstærk og meget lang holdbarhed
  • Resistent overfor kemikalier
  • Billigere end fliser og klinker
  • Vandtæt
  • Undgå fugt og skimmelsvamp i fugerne
  • Miljøvenlig
  • Og meget mere

Hos Nordpox.dk har vi mange års erfaring indenfor epoxy. En af de fede fordele ved epoxy er man ikke behøves være bange for at tabe mad eller andre ting på gulvet fordi det er så utroligt nemt at rengøre. Vi bruger kun kvalificeret personale til at udføre arbejdet og kun de bedste materialer tages i brug for at sikre at kvaliteten er i top hver gang vi udfører et stykke arbejde. Alle vores medarbejder har den rette viden som giver dig tryghed fra start til slut. Trænger dit bryggers, badeværelse eller andet til at få lagt en epoxybelægning kan du altid ringe til en uforpligtende snak.
30 701 701Info@nordpox.dk

Telefon og e-mail

Telefon: +45 30 701 701
E-mail: Info@nordpox.dk

[vc_single_image image=”204″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1583741652825{margin-top: 25px !important;}”]